Colaborando con AFAO
 Des d'AFAO volen agraïr-nos la col·laboració de tota la comunitat educativa del nostre centre en la campanya d'arreplegada de taps "Fes Memòria, Recicla Taps".

     

     Carta rebuda des de l'associació
 
Assís 2014
 Los alumnos de 4º de la ESO ya están preparando su convivencia en Assís. Partirán este lunes, 17 de Marzo a tierras italianas, donde visitarán Assís, Roma y Pisa. Pinchando en ver blog, podéis acompañarles en su viaje virtualmente. ¡Buen viaje!  Ver blog
 
Visita empresas de estudiantes alemanes
El pasado miércoles 12 de febrero, un grupo de 25 estudiantes alemanes visitaron Lurbel e Inel, adentrándose en las dinámicas de trabajo de estas dos empresas referentes de Ontinyent. La visita de este grupo de jóvenes estudiantes, coordinada por el colegio La Concepción, forma parte del proyecto anual de intercambio de estudiantes de bachillerato del centro con otros centros de diversos lugares de Europa que se lleva organizando desde hace más de diez cursos.Leer más...
 
Carnestoltes '14


Al col•legi La Concepció hem celebrat el Carnestoltes i ho hem passat d’allò més bé.

Durant la setmana, l’alumnat d’Infantil i primer cicle de Primària va seguir les indicacions del Doctor Flu, que ens va visitar en viu i en directe. El divendres de vesprada vam gaudir dels balls i les disfresses, per a acabar la jornada amb un berenar conjunt al pati.

L’alumnat de 2n d’ESO del taller de Disseny ha estat elaborant unes carasses que estan exposades al claustre del centre.

Foto 1   -   Foto 2   -   Foto 3   -   Foto 4

 
Dia de la Pau '14
Amb diverses activitats que tot l’alumnat, des de Infantil a Batxillerat,  ha realitzat al llarg de la setmana passada, es va commemorar el Dia Internacional de la Pau al nostre centre. Enguany amb un record molt especial per a la figura de Nelson Mandela, mort recentment.

Adjuntes vos fem arribar unes fotografies de l’activitat que va culminar la jornada i que va consistir a realitzar un mural amb la figura de Mandela elaborat a partir de papers adhesius en què l’alumnat havia fet propòsits reals per a aconseguir la pau. Cal destacar que va haver un treball previ mitjançant el qual l’alumnat va reflexionar sobre el que significa la Pau per tal d’assolir un compromís per millorar la convivència en el centre.

Foto 1     Foto 2     Foto 3     Foto 4

 
<< Inicio < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 Próximo > Fin >>

Página 11 de 18

Acceso privado

De interés

 
  

  

     Secretaría

     APA

     Antiguos alumnos