Premis extraordinaris Primària


Tres alumnes del Col•legi La Concepción han obtingut el Premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponent al curs 2012-2013 atorgat per la Conselleria d’Educació. L’alumnat premiat ha estat Victoria Casanova Bravo, Diego Marín Gironés i Carmen Sanchis Vaello que rebran un diploma a l’excel•lència pel seu rendiment acadèmic, que els serà lliurat en un acte pròximament. Enhorabona als nostres alumnes i a les seues famílies!

 
Activitat 2º Batx.


El passat dimecres 30 d'octubre l’alumnat de 2n de batxillerat i el grup de diversificació del nostre centre van acudir al Palau de la Música de València a les activitats organitzades per la fundació Lo que de verdad importa.

Leer más...
 
Visita del Ministre General


El passat dijous 10 d’octubre va ser un dia gran per al nostre centre ja que va rebre la visita del Ministre General de l'Ordre Franciscana, Fr. Michael Perry, acompanyat pel Definidor General, l’espanyol Fr. Vicente Felipe.

Fr. M. Perry va ser recentment nomenat per al càrrec, des que el papa Francesc nomenara perfecte per a la congregació de la vida consagrada a l’anterior general Fr. José Rodríguez Carballo.
Una breu estada, en la qual que va marcar a tots aquells que van tenir la possibilitat d’acudir a l’encontre amb els equips directius dels col•legis franciscans, el professorat i l’alumnat que es va realitzar a l’església del convent.
Un acte, amenitzat per la coral del col•legi de Cocentaina, en el qual representants de tots els estaments van poder adreçar unes paraules a un home afable i senzill que amb respostes directes i plenes d’alegria va transmetre l’essència del franciscanisme.
Després de l’encontre, hi va haver un altre amb els religiosos franciscans de tota la província i va inaugurar una placa i una fotografia dedicada al claustre del centre que quedaran com a records d’aquesta jornada que servia també per a commemorar els 120 anys com a col•legi del nostre centre.

Fr. Michael Perry va nàixer a Indianapolis (EUA) en 1954. Va ser Ministre Provincial del Sagrat Cor de Jesús Província (EUA). Va servir a la seua província en la formació teològica del post-noviciat i va treballar de JPIC Internacional durant deu anys a les missions (República Democràtica del Congo). També va treballar amb els Serveis Catòlics de Socors i en la Conferència de Bisbes Catòlics dels EUA.
La seua preparació inclou estudis en Antropologia Religiosa, Teologia i una llicenciatura en Història i Filosofia.
 
Semana del corazón


La “Asociación de enfermos del corazón” (AMCA) d’Ontinyent, dentro de las actividades que organiza en la Semana del corazón, ha ofrecido una charla a los alumnos de 6º de primaria del colegio La Concepción, en la que se ha hablado sobre la importancia que tiene llevar una vida sana y cómo influyen los malos hábitos en el funcionamiento del corazón.
Leer más...
 
Encontre professors '13


            Ver planning de la jornada

 
<< Inicio < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 Próximo > Fin >>

Página 13 de 18

Acceso privado

De interés

 
  

  

     Secretaría

     APA

     Antiguos alumnos