Intercanvi Alemanya 2015


El passat diumenge 8 de febrer van arribar procedents de Barntrup (Alemanya) un grup de 18 estudiants i 2 professores a la ciutat d’Ontinyent, amb motiu de l’intercanvi realitzat amb els alumnes de 1er de Batxillerat del col•legi La Concepció.


Aquesta activitat busca la millora en l’aprenentatge d’idiomes dels nostres estudiants, així com la possibilitat de conviure amb una família d’acollida i poder practicar una immersió lingüística total.

El programa d’activitats ha sigut molt complet per als estudiants d’intercanvi, el dilluns 9 de febrer van ser rebuts en recepció oficial per l’alcalde Jorge Rodríguez a l’ajuntament d’Ontintyent i visita guiada pel casc antic de la ciutat, també van visitar les instal•lacions del col•legi: església, museu, biblioteca, jardí botànic...
El dia 10 de febrer van realitzar una visita a Fontanars dels Alforins i a una bodega. El dimecres 11, eixides a les empreses INEL i Lurbel, el dijous 12 visita a Alacant, per finalment tornar a Alemanya el divendres 13. On pròximament tornaran visita els nostres alumnes.

Aquest tipus d’activitats són una aposta decidida dins del projecte que el col•legi La Concepción va iniciar ja fa alguns anys per tal d’oferir als seus alumnes una formació acadèmica el més completa possible.

 

Acceso privado

De interés

   Plataforma EDUCAMOS

  Secretaría

  APA

  Antiguos alumnos

  Uniformes (tienda física)

  Uniformes (tienda online)